Vi er Torshov Elektro

Velkommen til Torshov Elektro AS, din trygge samarbeidspartner!

Torshov Elektro AS, ble etablert i 2012 og er eid og drevet av våre dedikerte ansatte. Det er i dag 64 ansatte i vår bedrift. Vi utfører el-arbeid i alle typer næringsbygg i privat og offentlig sektor, der leveransen består av alt innenfor sterk- og svakstrøm.

I en bransje i rask utvikling forplikter vi oss til å være i forkant ved å holde oss oppdatert på de nyeste produktene og utvide vår kompetanse. Dette er grunnleggende for å sikre at vi alltid kan tilby våre kunder moderne og pålitelige løsninger. Hos Torshov Elektro legger vi vekt på å sette kundeservice i høysetet, og vi garanterer at våre kunder og samarbeidspartnere blir tatt vare på en best mulig måte.

Vi i Torshov Elektro er forpliktet til å ta lederskap i å skape en positiv innvirkning på klima, miljø og arbeidsmiljø. Vi erkjenner at våre handlinger har konsekvenser, og vi streber etter å være en bærekraftig og ansvarlig aktør i vår bransje. Vi søker aktivt etter bærekraftige praksiser og energieffektive løsninger for å minimere vår påvirkning på miljøet.

La vår styrke og kompetanse være nøkkelen til suksess i ditt prosjekt, samtidig som vi aktivt arbeider mot et mer bærekraftig samfunn og en grønnere fremtid!

Kontakt oss

Klikk her om du vil ta kontakt med oss

Kontakt oss

Sertifikater